SANT VICENÇ DELS HORTS

BANDERA

Bsantvicençdelshorts

Descripció

Bandera apaïsada, de proporcions dos d’alt per tres de llarg, blanca, amb la palma verd fosc de l’escut d’alçària 3/4 de la del drap i amplària 1/18 de la llargària del mateix drap, al centre; i amb dos discs concèntrics juxtaposats, l’interior verd fosc de diàmetre 1/12 de l’alçària del drap i l’exterior negre, de diàmetre 1/3 de la mateixa alçària, sobreposats al centre.

  • Proporcions: 2:3
  • Data d’aprovació: 19-OCT-2007
  • Data de publicació al DOGC: 2-NOV-2007
  • DOGC núm.: 5000
  • En ús
COLORS FIAV PANTONE (PROPOSTA ACV) OFICIAL
Blanc W Blanc No
Verd fosc V+ 364 No
Negre N Negre No

ESCUT

Blassonament: Escut caironat: d’argent, una palma de sinople posada en pal; ressaltant sobre el tot una mola de sable. Per timbre una corona de baró.

Data d’aprovació: 17-FEB-2005
Data de publicació en el DOGC: 7-MAR-2005
DOGC núm.: 4337

EMBLEMA I IMATGE CORPORATIVA

Descripció: Símbol format per una palma inclinada cap a la dreta de color verd (pantone 104 C) a sobre de la qual se superposa, al centre, una mola de color negre. A la dreta d’aquest conjunt figuren una barra vertical, lleugerament més curta que la palma, del mateix color verd, seguida del nom del consistori distibuït de la manera següent: “AJUNTAMENT” a dalt, en majúscules i del color verd esmentat, i a sota “Sant Vicenç dels Horts” en majúscules i minúscules de color negre. L’estil de la lletra és l’ITCFranklincGothic LT Book.

Data d’aprovació: 28-AGO-2013
Data de publicació en el DOGC: 12-SEP-2013
DOGC núm.: 6458

ENLLAÇOS

LOCALITZACIÓ

Nom: Sant Vicenç dels Horts

Àmbit territorial: Barcelona

Comarca: Baix Llobregat

Gentilici: vicentí/vicentina

Altres entitats territorials: